Linkblog

Teknősleves

Néhány kollégista túllép a pizza-rántotta-melegszendvics aranyháromszögön.

Címkék

alma (4) aszalt szilva (4) avokádó (3) bacon (2) banán (5) befőzés (2) bio (3) biofarm (3) blog (23) bor (3) budapest (2) bulgur (2) csicseriborsó (2) csípős (2) csirke (8) csoki (4) cukkini (5) dánia (8) dió (3) édes (21) egyszerű (24) esemény (25) étterem (7) fagyi (4) fahéj (3) fokhagyma (6) food not bombs (3) gomba (3) gyors (4) hal (14) hely (11) hollandia (3) hús (3) indiai (2) isztambul (2) japán (2) kagyló (2) káposzta (5) karácsony (9) körte (3) közös (7) krumpli (9) külföld (2) lazac (2) levelestészta (3) leves (7) lilahagyma (3) magyaros (3) mangó chutney (2) marokkói (2) márványsajt (4) más tolla (3) menta (2) méz (7) mustár (3) olasz (4) olaszország (2) padlizsán (5) paprika (4) paradicsom (8) parmezán (2) póréhagyma (3) rakott (2) répa (6) rizs (2) sajt (6) saláta (5) spanyol (2) spanyolország (10) sütemény (10) szárított paradicsom (5) tapasz (3) tej (2) tejszín (9) tészta (15) tofu (2) tojás (4) tök (3) tonhal (2) török (2) törökország (2) torta (4) túró (5) uborka (2) vegetáriánus (46) vkf (10) zabpehely (2) zöldség (9) Címkefelhő

Társadalmilag érzékeny hétvége

2008.10.02. 15:03 jj

Két programot is ajánlok azoknak, akik nem szeretik látni a rossz dolgokat az országban.

Az első a szokásos Food not Bombs ételosztás hajléktalanoknak, csak most szombaton lesz a zöldségek beszerzése és vasárnap a főzés-osztás. További infóért érdeklődni nálunk (-;

A másik a Tarka Magyar! felvonulás. Lehet húzni a szájakat, hogy el akar jönni Gyurcsány meg Fodor, de ha el is jönnek, le kell őket tojni, és megmutatni, hogy mi tényleg nem akarunk egy olyan országban élni, ahol savval locsolnak le és kövekkel dobálnak, mert nem pont azt gondoljuk, amit a másik, vagy nem pont olyan a bőrünk színe, vagy nem pont az ellenkező nemet szeretjük, vagy nem pont a keresztény vallást valljuk. Hogy nem akarunk egy olyan városban élni, ahol azt vallják egyesek, hogy "ez a város a mienk, és nem a cigánybűnözőké", és ennek demonstrálására szétzúzzák a kukákat, a parkoló autókat és minden útjukba kerülő, szétzúzható dolgot, többmilliós kárt okozva a városuknak, nem beszélve a félelemről, amit beleoltanak az emberekbe.

Az ellentüntetést lefújták, de biztos lesznek keménykedők, úgyhogy gyereket nem biztos, hogy mernék vinni... Viszont színes ruhadarabokra, kendőkre lesz szükség, amit majd a fejünk fölé tartunk, és készül róla egy légi fotó. És egyébként is, vegyük fel a legtarkább ruháinkat!

Október 4. szombat 1530 Erzsébet tér


Blog Widget by LinkWithin

Szólj hozzá!

Címkék: blog esemény food not bombs

A bejegyzés trackback címe:

https://teknosleves.blog.hu/api/trackback/id/tr49692590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása