Múlt szombaton konferenciát szervezett a TEK, ami után már szinte hagyomány a külföldi és magyar előadókat megvendégelni a tekes konyhában. Ez anyagi megfontolásból sem utolsó dolog persze, de egyébként is jobban illik a szakkolink profiljába, mint egy méregdrága catering valami menő helyen.
Szintén a tekes hagyományoknak megfelelően egy majdnem vega menüvel készültünk:
aszalt szilvás sült alma benci módra
gombás-lilahagymás tarte tatin by jucus
libamájpástétomos lepénykék általam
citrusos-diós céklasaláta ancsi keze nyomán
spenótos karfiolpüré
rozmaringos sült krumpli és sült tök
brokkolis tésztasaláta tőlem
sütőtök-spenót saláta tőlem
na és a desszert: répatorta katusnak köszönhetően
Az előadók persze le voltak döbbenve. Visszahallottunk olyat, hogy hát ők még ilyet sehol se láttak. Hamarosan sorakoznak a receptek.