Linkblog

Teknősleves

Néhány kollégista túllép a pizza-rántotta-melegszendvics aranyháromszögön.

Címkék

alma (4) aszalt szilva (4) avokádó (3) bacon (2) banán (5) befőzés (2) bio (3) biofarm (3) blog (23) bor (3) budapest (2) bulgur (2) csicseriborsó (2) csípős (2) csirke (8) csoki (4) cukkini (5) dánia (8) dió (3) édes (21) egyszerű (24) esemény (25) étterem (7) fagyi (4) fahéj (3) fokhagyma (6) food not bombs (3) gomba (3) gyors (4) hal (14) hely (11) hollandia (3) hús (3) indiai (2) isztambul (2) japán (2) kagyló (2) káposzta (5) karácsony (9) körte (3) közös (7) krumpli (9) külföld (2) lazac (2) levelestészta (3) leves (7) lilahagyma (3) magyaros (3) mangó chutney (2) marokkói (2) márványsajt (4) más tolla (3) menta (2) méz (7) mustár (3) olasz (4) olaszország (2) padlizsán (5) paprika (4) paradicsom (8) parmezán (2) póréhagyma (3) rakott (2) répa (6) rizs (2) sajt (6) saláta (5) spanyol (2) spanyolország (10) sütemény (10) szárított paradicsom (5) tapasz (3) tej (2) tejszín (9) tészta (15) tofu (2) tojás (4) tök (3) tonhal (2) török (2) törökország (2) torta (4) túró (5) uborka (2) vegetáriánus (46) vkf (10) zabpehely (2) zöldség (9) Címkefelhő

A legjobb mézes avokádópempő

2008.10.14. 03:06 jj

Összetörés előtt szebb, utána viszont finomabb. Banánt igazából csak azért vettem, hogy megpuhítsa az avokádót (-;

Hozzávalók 2 teknősnek:

1 puha avokádó
1 érett banán
1 kis alma
1 ek pirított szezámmag
2 ek méz

Az avokádót és a banánt megpucoljuk, maradhat nagyobb darabokban. Az almát nem kell megpucolni, viszont viszonylag apró darabkákra érdemes vágni. Megszórjuk szezámmaggal és meglocsoljuk mézzel, majd villával összetörjük pempősre. Nagyon-nagyon jó édesség.

Idő: 5 perc
Pénz: 200 forint (ha akciós az avokádó (-; )


Blog Widget by LinkWithin

2 komment

Címkék: alma édes banán méz vegetáriánus avokádó

A bejegyzés trackback címe:

https://teknosleves.blog.hu/api/trackback/id/tr74712730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pite 2008.10.15. 20:39:27

én is szeretem az avokádót...

jj · http://teknosleves.blog.hu 2008.10.15. 23:35:31

csinálok neked is ilyet, már megpuhult egy másik is (-;