Kép innen.
Segítség!
2008.05.18. 20:38 jj
Csütörtökön gulyáslevest főzök a népeknek, viszont az itteni kenyerek eléggé nem illenek hozzá. Tippek egy igazi, ropogós héjú, magyar fehérkenyérre? Hozzá kell képzelni, hogy még sosem sütöttem kenyeret, és most negyven embernyit kéne. (Bár az is lehet, hogy lefordítom a receptet, és megkérem a konyhásokat, hátha megcsinálják helyettem.) Dagasztógép van, hatalmas, szóval nem kell dnk-nak lennie.
Kép innen.
Kép innen.
3 komment
Címkék: blog dánia kenyér
A bejegyzés trackback címe:
https://teknosleves.blog.hu/api/trackback/id/tr17475814
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Zsu · http://zsukonyha.blogspot.com 2008.05.19. 16:18:27
Hm... Elsőre a másfélórás dnk buci jutott eszembe, az pofon egyszerűen megvan és szerintem jól passzolna a gulyáshoz. Bár hogy negyven emberre mennyi kéne belőle, az jó kérdés... Amúgy kenyér ügyben ajánlanám E. Margit oldalát (emargit.gportal.hu/), ott lehet találni kenyérreceptet rendesen, van 2 kg-os fehér kenyér is ha jól rélmik.
vkorsi 2008.05.19. 19:57:44
én is a 1.5 órás dnk-t mondanám, tuti nem rontod el - mert nem lehet -, és bucikra sütve jól adagolható.
jj · http://sajtol.blog.hu 2008.05.22. 21:49:43
megkértem a konyhásokat, és sütöttek egy egész pofásat. illetve hatot.