Két hete ismét a biofarmon tengetjük életünket. Főztünk már többször, de leginkább salátákat, levest, maradékfelhasználást tudnék dokumentálni, azt meg leginkább minek... De a rhubarb chard (rebarbaramángold?) fotóját ideteszem, mindenki lássa, mennyire gyönyörűség. És a legjobb, hogy a céklával ellentétben nem fog.
biofarm, 2009
2009.07.26. 17:25 jj
Szólj hozzá!
Címkék: blog zöldség biofarm
A bejegyzés trackback címe:
https://teknosleves.blog.hu/api/trackback/id/tr871269518
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.